Svijet interijera

Zaviri u moj minimalistički uređen dom u potkrovlju

Danas te vodim u svoj dom koji se nalazi u potkrovlju, a uredila sam ga u minimalističkom stilu. Otkrivam i nekoliko važnih stvari na koje treba pripaziti prilikom uređenja doma

collage.jpg

Velika sam obožavateljica lijepo uređenih interijera i uvijek volim zaviriti u tuđe domove u potrazi za dozom inspiracije i novih ideja, a danas te vodim u svoje minimalistički uređeno potkrovlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Osvježi izgled svog doma

Dizajneri interijera otkrili kako jednostavno osvježiti prostor

Posve je normalno da se ukusi u uređenju domova razlikuju, a sve je stvar osobnih preferencija. Meni je trebalo nekoliko godina da shvatim što najbolje funkcionira za mene i shvatila sam da mi minimalistički stil nekako najviše odgovara.

Svoj dom dijelim s partnerom i s našim četveronožnim ljubimcem – udomljenim psom Azrom. Naš se stan prostire na 110 kvadrata, a nalazi se u potkrovlju obiteljske kuće. Ovo je naš drugi zajednički dom i tu živimo godinu dana. S obzirom na to da radim od doma, moj životni prostor jako mi je važan i želim se u njemu osjećati ugodno, ali i inspirirano i motivirano. Upravo zato, veliku pažnju pridajem samom uređenju interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Privatni album

1/5
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.