Inspiracije nikad dosta: Ovi adventski vjenčići su nas oduševili

Ove su sezone izuzetno popularni prirodni motivi i minimalizam inspiriran skandinavskim dizajnom

Inspiracije nikad dosta: Ovi adventski vjenčići su nas oduševili

Poznato je da nam Instagram služi kao izvor inspiracije u svim sferama života, bilo da je riječ o modi, make up-u ili pak uređenju interijera. Na ovoj kreativnoj društvenoj mreži danas možemo pronaći inspiraciju za sve, a tijekom blagdana Instagram vrvi inspirativnim idejama.

Image

Ako još nemaš adventski vijenac, imamo ideje koje će te oduševiti


Ušli smo u prosinac, a iza nas je prva nedjelja Adventa. Brojni su influenceri i blogeri već okitili svoje domove u božićno ruho, a fotografije na kojima nam prenose samo djelić svoje blagdanske atmosfere izgledaju uistinu čarobno.


Kad je u pitanju božićni dekor, ove su sezone izuzetno popularni prirodni motivi i minimalizam inspiriran skandinavskim dizajnom, a takve trendove možemo primijetiti i na Instagramu.

Najpopularniji su adventski vjenčići od prirodnih materijala ili pak oni minimalistički, s tek pokojim detaljem. No ima i onih klasičnih vjenčića koji su i dalje izbor mnogih koji njeguju tradicionalni božićni duh. Kod mnogih se vjenčića ističu duge svijeće u raznim bojama koje izgledaju uistinu glamurozno i baš odišu nekom posebnom blagdanskom atmosferom.


Zaista je pravi gušt uživati u svim tim blagdanskim dekoracijama raznih kreativaca, a mi smo u nastavku izdvojile neke od najljepših adventskih vjenčića koje su nas ove godine baš očarali.

Foto: Instagram

@skoorki

@fraeuleinotten

@lizasliving

@hygge_for_home

@tthese_beautiful_thingss

@niblu.home

@irs.interior

@kajastef

@ildiko._.sz

@born_in_sweden

@x.homebook.x

@mittfunkis