10 stylish dodataka koje želimo imati u svom domu

Lijepi interijeri uvijek su u modi pa smo odabrale nekoliko upečatljivih dekoracija za dom koje će obogatiti svačiji životni prostor

10 stylish dodataka koje želimo imati u svom domu

Dolazak proljeća i toplijih dana odlična je prilika da malo obnovimo i svoj dom te da životnom prostoru udahnemo svježu energiju. Za to nije potrebno u potpunosti renovirati cijeli prostor jer i promjena malih dodataka može učiniti veliku razliku.

Lijepi interijeri uvijek su u modi, a to znaju i poznate Instagram blogerica koje su svoje profile posvetile upravo interijerima i na čijim profilima redovito pronalazimo inspiraciju i za uređenje vlastitog doma.

U potrazi za upečatljivim dekoracijama i dodacima za dom, osim u ponudu trgovina za uređenje doma, često volimo zaviriti i u kolekcije brendova kao što su H&M Home te Zara Home čija je ponuda zaista impresivna.


Iz sezone u sezonu, brendovi nam nude još bolje i ljepše dodatke za dom po pristupačnim cijenama pa im je zaista teško odoljeti. Možeš promijeniti jastučnice u dnevnom boravku, zavjese, tegle ili pak kupiti jednu upečatljivu vazu koja će unijeti dozu proljetnog šarma u cijeli tvoj prostor.

Trenutno u interijerima prevlada trend prirodnog pa su u skladu s time vrlo poželjni dodaci od prirodnih materijala kao što su juta, ratan i bambus, a vrlo su popularni zemljani tonovi i nježne proljetne boje.

Ponuda u trgovinama uistinu je raznolika i bogata pa ćeš sigurno pronaći nešto zanimljivo što će se savršeno uklopiti u tvoj životni prostor. Mi svoje favorite već imamo, a donosimo ih u fotogaleriji u nastavku.

Foto: Instagram, H&M Home, Zara Home, Selectedd.hr, Ikea

Barušunasta jastučnica - 150 kn

shimmer fallback


H&M Home

Klasična posteljina od satiniranog pamuka - 525 kn

shimmer fallback


H&M Home

Stakleni ukras s postoljem - 150 kn

H&M Home

Kantica za zalijevanje - 79 kn

IKEA

Organizator - 29 kn

shimmer fallbackIKEA

Velika tegla za cvijeće - 260 kn

shimmer fallback


H&M Home

Mramorni stolić - 559 kn

shimmer fallback


Zara Home

Vaza - 299 kn

shimmer fallback


Zara Home

Lampa s postolje od jute - 799 kn

shimmer fallback


Zara Home

Šalice za espresso - 130 kn

shimmer fallback


Selectedd.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.