Osvoji knjigu tjedna

Darujemo knjigu 'Otok morskih žena'

Roman hit autorice Lise See o razornim tajnama, iznimnim ženama i prijateljstvu savršena je ljetna razbibriga koju možeš osvojiti

knjigaotok.jpg

Djevojčice Mi-ja i Young-sook žive na korejskom otoku Jejuu. Najbolje su prijateljice koje sanjaju kako će jednom postati haenyeo, žene koje rone da bi prehranile obitelj, kakve postoje samo na njihovu otoku. Za Young-sook to je dio obiteljske tradicije već generacijama, a majka joj je i predvodnica haenyeo. Mi-ja je pak siroče zauvijek obilježena kao kći kolaboracionista. Kad postanu djevojke, Mi-ja i Young-sook pridružuju se ženskoj ronilačkoj zajednici, svjesne da započinju život pun uzbuđenja i odgovornosti – ali i opasnosti. No i ne slute u kojem će ih smjeru život odvesti. Njihove sudbine pratimo od tridesetih godina 20. stoljeća do početka 21. stoljeća, tijekom desetljeća burnih povijesnih zbivanja koja će staviti njihovo prijateljstvo na kušnju i dovesti ga do granice pucanja.

Otok morskih žena raskošna je saga nagrađivane hit-autorice Lise See o razornim obiteljskim tajnama, iznimnim ženama, prijateljstvu i oprostu.

Ova sjajna knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor.

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 20. lipnja u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice