Knjiga tjedna

Darujemo knjigu 'Billy Summers'

Ovaj tjedan možeš osvojiti neopisivo napet triler 'Billy Summers', najnoviji roman iz pera legendarnog Stephena Kinga

billy summers_znanje.JPG
Foto: Znanje

Billy Summers plaćeni je ubojica. Najbolji je snajperist na svijetu, odlikovani veteran rata u Iraku i pravi Houdini kad treba nestati nakon obavljenog posla. On postavlja samo jedan uvjet - meta mora biti uistinu zla i pokvarena osoba. Nakon dugogodišnjeg plaćeničkog posla Billy je napokon odlučio da će se umiroviti i započeti novi život. I baš tada dobiva vrhunsku ponudu da odradi još samo jedan, posljednji posao. Što bi moglo poći po zlu?

shimmer fallback

Recenzije:

    Image
    Knjiga tjedna

    Novi triler legendarnog Stephena Kinga koji nećeš ispuštati iz ruku

    O autoru:

    STEPHEN KING autor je više od šezdeset knjiga, odreda svjetskih hitova. Među njegovim su novijim naslovima If It Bleeds, Institut, Elevation, Uljez, Uspavane ljepotice (u suatorstvu sa sinom Owenom Kingom), kao i trilogija o Billu Hodgesu: Posljednja straža, Tko nađe, njegovo i G. Mercedes. Njegov roman 11/22/63 proglašen je jednom od deset najboljih knjiga 2011. u New York Times Book Reviewu, a osvojio je i nagradu Los Angeles Timesa za najbolji krimić/triler. Njegova epska djela Kula tmine, Ono, Groblje kućnih ljubimaca i Doktor Sleep poslužila su kao predložak filmskih adaptacija. Godine 2020. dobio je nagradu za životno djelo saveza Audio Publishers Association, 2018. PEN America Literary Service Award, 2014. National Medal of Arts, a 2003. odličje za istaknut doprinos američkoj književnosti National Book Foundationa.

    Ovaj sjajan triler može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

    Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 23. siječnja u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

    Sretno!

    Uskoro ćemo objaviti dobitnice
    Pratite nas
    2023. Sva prava pridržana.