jednostavno i ukusno

Što ponijeti za gablec?

Odlučili ste krenuti sa zdravijom prehranom i sada se pitate što ponijeti za gablec?

pexels-kaboompics-com-5938.jpg
Foto: Pexels

Nošenje hrane na posao uvijek je dobra ideja. Jedete zdravo i trošite manje novaca na dostave, dva razloga koja bi svakoga trebala natjerati na promjene. Ne morate spremati remek djela, bitno je da imate sa sobom nešto za prigristi, a da to nisu proizvodi iz pekare ili nezdrave grickalice. Što ponijeti za gablec, a da je ujedno jednostavno za pripremu?

Image

Jedan od odličnih primjera je humus od slanutka. Tekstura mu je slična pašteti, a puno je zdraviji od nje. Možete ga jesti s povrćem ili uz krekere, a s obzirom na to da je slanutak sam po sebi zasitan, ovo je odličan izbor zdravog i brzog gableca.

Miješana salata čest je odabir mnogih kada se pitaju što ponijeti za gablec. Uvijek je možete složiti po svojim željama, a ona koju napravite kod kuće uvijek će biti jeftinija od one koje kupite u trgovini ili pekari.

Tortilje su još jedan od primjera brzog i zdravog gableca, a posljednjih su godina izrazito postali poznati smoothieji sa zobenim pahuljicama koje možete napraviti na 100 načina. Dakle, kada se sljedeći put pitate što ponijeti za gablec, imajte na umu da ćete na ovaj način uštedjeti novac, ali i usrećiti svoj organizam zdravim obrocima spremljenim kod kuće.