Društvene mreže

Što znači opcija - ograničenje na Instagramu?

Što znači ograničenje na Instagramu? Svaka aplikacija ima nekakva ograničenja, pa tako i Instagram. Saznajte što znači ograničenje na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Ograničenje na Instagramu je značajka koja omogućuje da ograničite interakciju s drugim korisnicima na svojim objavama. To je korisna značajka koja pomaže da kontrolirate tko vidi vaše objave, tko može komentirati, tagirati ih ili slati vam poruke.

Ograničenje na Instagramu koristi se za razne razloge. Možete ograničiti interakciju s neželjenim pratiteljima ili neprijateljima koji vas uznemiravaju. Također, možete ograničiti komentare na svojim objavama kako bi izbjegli neprimjerene komentare ili govor mržnje.

Kada ograničite nekog drugog korisnika na svojoj objavi, ta osoba neće moći vidjeti vaše priče, komentirati ili tagirati vas u svojim objavama. Isto tako, ta osoba neće vam moći slati poruke, osim ako ne odlučite otvoriti komunikaciju.

Da biste ograničili nekog drugog korisnika na Instagramu, morate otvoriti objavu i pritisnuti tri točke u gornjem desnom kutu. Zatim odaberite "Ograniči", a ta osoba će biti dodana na popis ograničenih osoba.