Online chat

Što znače nestajuće poruke Messenger? Kako uključiti nestajuće poruke Messengeru?

Što su to nestajuće poruke na Messengeru? Kako se koriste nestajuće poruke? Saznajte sve o nestajućim porukama na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Nestajuće poruke na Facebook Messengeru su nova značajka koja omogućuje da pošaljete poruku koja će se automatski izbrisati nakon određenog vremena. Ova značajka je dostupna na Facebook Messengeru i pruža dodatnu razinu privatnosti i sigurnosti.

Kada pošaljete nestajuću poruku, primatelj će moći vidjeti poruku samo tijekom određenog vremena. Nakon isteka vremena, poruka će se automatski izbrisati, a primatelj više neće moći vidjeti sadržaj poruke. Ova značajka je korisna za razmjenu osjetljivih informacija, poput lozinki ili brojeva kreditnih kartica, gdje je važno da se informacije ne zadrže u povijesti razgovora.

Kako biste koristili nestajuće poruke na Facebook Messengeru, samo trebate otvoriti aplikaciju i započeti razgovor s osobom s kojom želite razmijeniti poruku. Kliknite na ikonu sata i postavite željeno vrijeme trajanja poruke. Nakon što pošaljete poruku, ona će biti vidljiva samo tijekom postavljenog vremena.

Međutim, važno je napomenuti da nestajuće poruke nisu savršena značajka za zaštitu privatnosti. Primatelj može i dalje snimiti ili napraviti screenshot poruke prije nego što se izbriše, pa i dalje trebate biti oprezni prilikom razmjene osjetljivih informacija putem poruka.