Play logo
Društvene mreže

Razlika između ograničavanja i blokiranja na Messengeru

Primate uznemiravajuće poruke na Messengeru? Možete ograničiti ili blokirati korisnika koji vam šalje poruke. Saznajte koja je razlika između ograničavanja i blokiranja na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koju je razvio Facebook. Uz to što omogućuje razmjenu poruka, korisnicima nudi i nekoliko drugih mogućnosti, uključujući ograničavanje i blokiranje drugih korisnika. No, koja je razlika između ograničavanja i blokiranja na Messengeru?

Play logo

Ograničavanje korisnika na Messengeru znači da će ta osoba i dalje moći vidjeti vaš profil i slati vam poruke, ali vaše će poruke završiti u njihovom zahtjevu za porukama. Ovo je korisna značajka ako ne želite potpuno prekinuti kontakt s određenim korisnikom, ali želite smanjiti njihovu prisutnost u vašem Messengeru.

S druge strane, blokiranje korisnika na Messengeru znači da ta osoba više neće moći vidjeti vaš profil, slati vam poruke ili kontaktirati vas na bilo koji drugi način. To se preporučuje kada se radi o neugodnim, zlonamjernim ili uznemirujućim korisnicima. Glavna razlika između ograničavanja i blokiranja korisnika na Messengeru je u razini komunikacije koja će biti dozvoljena između vas i te osobe. Dok ograničavanje omogućuje neku razinu komunikacije, blokiranje se može smatrati krajnjom mjerom i potpunim prekidom kontakta.

Play logo