Pametni uređaji

Kako prebaciti knjige na kindle?

Nabavili ste novi kindle i želite prebaciti sve knjige na novi kindle a ne znate kako? Prebacivanje knjiga na kindle nikada nije bilo jednostavnije.

kindle.jpg
Foto: Pixabay

Budući da su sve vaše kupnje i preuzimanja napravljene na vašem kindleu povezane s vašim Amazon računom, a ne samim uređajem, prelazak na novi kindle je neprimjetan i učinkovit. Prebacivanje knjiga na kindle je vrlo jednostavno.

Za prebacivanje knjiga na kindle najprije je potrebno pritisnuti gumb izbornik na tipkovnici starog kindlea i odabrati opciju za sinkroniziranje. To će osigurati da su svi vaši podaci u potpunosti sinkronizirani s vašim računom prije nego što prijeđete na novi kindle.

Sljedeći korak potreban za prebacivanje knjiga na kindle odrađuje se na novom kindleu. Pritisnite gumb izbornik na tipkovnici novog kindlea i odaberite postavke. Odaberite registriraj se i unesite isto korisničko ime i lozinku Amazon računa koje ste koristili na svom starom kindleu. Zatim dotaknie opciju upravljanje kindleom i kliknite na gumb dostava na moj kindle. Ovaj način za prebacivanje knjiga na kindle već je gotov i knjige će se automatski pojaviti na vašem novom kindleu.