Play logo
Pametni uređaju

Koji je najbolji format za kindle?

Nabavili ste kindle no ne znate koji je najbolji format e-knjige za kindle? Donosimo koji je najbolji format za kindle i zašto je upravo taj format pobjednik.

kindle.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Kindle je najpopularniji brend čitača elektroničkih knjiga na svijetu. EPUB je najpopularniji format e-knjiga, budući da se lijepo slaže s gotovo svim e-čitačima na svijetu. Međutim, je li EPUB najbolji format za kindle?

Play logo

Da biste svoje knjige prebacili iz jednog formata u drugi, morat ćete preuzeti aplikaciju Calibre. Ovo je najbolji softverski paket za upravljanje knjigama i uvijek se ažurira kako bi uveo nove značajke i poboljšanja. Kada preuzmete i instalirate softver, morate dodati knjige u svoju knjižnicu. Možete jednostavno pregledavati svoj uređaj i uvesti ih. Nakon toga je potrebno prebaciti datoteke iz postojećeg formata u novi format. No, koji je najbolji format na kindleu?

Najbolji format na kindleu je KFX. Ovo je format najnovije generacije. Ovaj format za kindle podržava najbolju tipografiju, tako da će tekst biti jasan, bez čudnih problema s razmacima. Ovaj format je zadržao sve što je bilo dobro s prethodnim formatima i dodao neke nove značajke, te je trenutno apsolutni pobjednik među ostalim formatima.

Play logo