Društvene mreže

Kako provjeriti lista prijatelja na Facebooku?

Jeste li znali da postoji lista prijatelja na Facebooku koja prikazuje sve vaše prijatelje? Kako provjeriti lista prijatelja na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je platforma za povezivanje i održavanje kontakta s drugim korisnicima. Facebook vodi popis s kim ste prijatelji na platformi. To znači da ste povezani s nekim drugim i oni će biti navedeni pod vašim prijateljima, a vi ćete također biti navedeni pod njihovim. No, gdje se nalazi lista prijatelja na Facebooku?

Kada se nalazite na Facebooku, da biste pronašli listu prijatelja na Facebooku idite na stranicu svog profila klikom na ikonu svog imena u gornjem desnom kutu. Kada se nalazite na vašem profilu, vidjet ćete gumb na kojem piše prijatelji. Klikom na taj gumb, pojaviti će se vaša lista prijatelja na Facebooku.

Lista prijatelja na Facebooku može se pretraživati ​​po rođendanu, poslu, fakultetu, gradu, rodnom gradu ili ostalim prijateljima. Lista prijatelja na Facebooku također sadrži dvije kartice na vrhu. Ove kartice označavaju zahtjeve za prijateljstvo i predložene korisnike Facebooka kojima možete poslati zahtjev za prijateljstvo.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.