Društvene mreže

Kratki vodič i savjeti kako uključiti praćenje na Facebooku

Kako uključiti praćenje na Facebooku? Za što služi praćenje na Facebooku? Saznajte kako uključiti praćenje na Facebooku još danas.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, koja ima preko 2,7 milijardi aktivnih korisnika. Ova aplikacija omogućuje da se povežete s prijateljima i obitelji, pratite razne stranice i grupne aktivnosti te objavljujete sadržaj na svom profilu.

Jedna od značajki na Facebooku je opcija praćenja, koja vam omogućuje da pratite objave javnih osoba i stranica bez slanja zahtjeva za prijateljstvo. Ovo je korisno kada želite pratiti aktivnosti nekoga, ali ne želite imati osobni odnos s tom osobom. Evo kako uključiti praćenje na Facebooku.

Kako biste omogućili praćenje na Facebooku, otvorite profil osobe ili stranice koju želite pratiti i kliknite na gumb "Prati". Ovaj gumb se nalazi odmah ispod fotografije naslovne slike. Nakon što kliknete na ovaj gumb, započet ćete pratiti aktivnosti osobe ili stranice. Sada ste sigurni kao uključiti praćenje na Facebooku.

Osobe koje koriste opciju praćenja mogu ograničiti tko ih može pratiti i vidjeti njihove objave. Ako osoba ima ograničenja na praćenje, nećete moći vidjeti sve njihove objave. Sada ste sigurni zašto je korisno znati kako uključiti praćenje na Facebooku.