Play logo
Tehnologija

Kako na pravilan način vratiti stari Gmail?

Želite vratiti stari Gmail kojem ste zaboravili lozinku? To je moguće učiniti za svega nekoliko minuta. Saznajte kako vratiti stari Gmail račun.

gmail.png
Foto: Pixabay
Play logo

Gmail je besplatna usluga e-pošte koju je razvio Google. Korisnicima omogućuje slanje i primanje e-pošte, kao i organiziranje poruka e-pošte u oznake, mape i kategorije. No, ako ste zaboravili lozinku na starom Gmail računu, možete vratiti račun u svega nekoliko koraka.

Play logo

Kako biste vratili stari Gmail račun najprije idite na stranicu za oporavak Gmail računa tako da u svom pregledniku upišete "gmail.com/account-recovery". Unesite adresu e-pošte ili telefonski broj povezan s vašim računom i kliknite "Dalje". Ako ste zaboravili lozinku, kliknite na "Zaboravili ste lozinku?" i slijedite upute za ponovno postavljanje.

Ako ne možete pristupiti adresi e-pošte ili telefonskom broju povezanom s vašim računom, kliknite na "Potvrdi svoj identitet" i slijedite upute za potvrdu svog identiteta. To može uključivati odgovaranje na sigurnosna pitanja ili davanje adrese e-pošte za oporavak. Nakon što je vaš identitet potvrđen, od vas će se tražiti da izradite novu lozinku za svoj račun. Nakon što poništite lozinku i zadate novu, moći ćete se ponovno prijaviti na svoj Gmail račun.

Play logo