Play logo
Društvene mreže

Kako vratiti sigurnosnu kopiju Whatsappa?

Za vraćanje starih poruka na novi mobitel potrebno je vratiti sigurnosnu kopiju Whatsappa. Kako vratiti sigurnosnu kopiju Whatsappa u svega nekoliko koraka?

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Whatsapp je jedna od najvećih društvenih mreža za razmjenu poruka, slika i videozapisa te obavljanje audio i video poziva. S obzirom na izvrsnu implementaciju Whatsappa sa Googleom, sve vaše poruke spremaju se na Google disk kako bi imali pristup starim porukama čak i nakon promjene mobilnog uređaja. Saznajte kako vratiti sigurnosnu kopiju Whatsappa na novom uređaju.

Play logo

Prvo što je potrebno učiniti kako biste vratili sigurnosnu kopiju na Whatsapp je instaliranje Whatsappa na novom mobitelu. Nakon ponovne instalacije, morate otvoriti Whatsapp i potvrditi detalje. Kada prvi puta otvorite Whatsapp na novom uređaju, važno je da ga povežete s vašim Google računom jer se tamo nalazi sigurnosna kopija Whatsappa.

Sljedeći korak potreban učiniti kako bi vratili sigurnosnu kopiju na Whatsapp je dopuštanje vraćanja sigurnosne kopije. Automatski će se otvoriti upit u prozoru glavnog zaslona u kojem možete kliknuti gumb "Vrati" kako bi se sigurnosna kopija vratila. Zatim će početi vraćati razgovore i medije s Google diska. Ovaj način kako vratiti sigurnosnu kopiju na Whatsappu već je gotov te proces može potrajati nekoliko minuta, ovisno o tome koliko ste puno imali poruka i fotografija spremljenih u sigurnosnu kopiju.

Play logo