Play logo
Društvene mreže

Praktični savjeti kako vratiti reels na feed

Želite da vam na feedu na Instagramu budu samo Instagram reels? Saznajte što je feed na Instagramu i kako vratiti reels na feed.

reels.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Instagram feed odnosi se na glavnu stranicu na Instagramu gdje korisnici mogu vidjeti kronološki prikaz objava s računa koje prate. Instagram feed prva je stvar koju korisnici vide kada otvore aplikaciju Instagram i tu mogu vidjeti novi sadržaj s računa koje prate.

Play logo

Instagram reels su značajka koja korisnicima omogućuje stvaranje i dijeljenje kratkih, ponavljajućih videozapisa. Ovi videozapisi mogu trajati do 60 sekundi i mogu uključivati glazbu, efekte i druge značajke koje ih čine privlačnijim i zabavnijim. Kada želite vratiti reels na feed, sve što trebate učiniti je odlazak u reels sekciju Instagrama.

Kako biste vratili reels na feed na Instagramu, najprije otvorite Instagram aplikaciju. Instagram ima posebnu karticu reels na stranici za istraživanje, gdje korisnici mogu otkriti nove reels s drugih računa. Jednostavno kliknite na ikonicu povećala u donjem lijevom kutu Instagrama, a zatim kliknite na gumb „Reels“ u gornjem desnom kutu. Sada je vaš Instagram feed pun reelsova.

Play logo