Kako vratiti obrisane slike iz galerije?

Slučajno ste obrisali slike s mobitela i sada ih želite natrag? Saznajte kako vratiti obrisane slike iz galerije

pexels-lisa-fotios-1092671.jpg
Foto: Pexels

Svima nam se dogodilo da nekada slučajno izbrišemo slike iz galerije na mobitelu ili su nam baš te izbrisane odjednom postale potrebne. No, i po tom se pitanju nešto može poduzeti. Saznajte kako vratiti obrisane slike iz galerije.

Image
Foto: Pexels

Većina aplikacija za fotografije na cloudu radi sigurnosne kopije pa ako ste uključili ovu opciju na vašem uređaju, velike su šanse da fotografije nisu obrisane. Samo se ulogirate u aplikaciju za pohranu i preuzmite svoje fotografije. Ako ste obrisali fotografiju i u cloudu, provjerite nedavno obrisane fotografije. Često imate još 30 dana prije nego što datoteke postanu trajno obrisane, a do tada ih možete vratiti u svoju galeriju.

Ako vas i dalje zanima kako vratiti obrisane slike iz galerije, to možete učiniti pomoću Google Photosa. U izborniku sa strane odaberite "Trash" ili "Bin", pritisnete i zadržite pritisak na slici koju želite vratiti pa odaberete "Restore". Ovdje su sve obrisane datoteke dostupne još 60 dana nakon brisanja.
A ako i dalje ne znate kako vratiti obrisane slike iz galerije, pokušajte uz pomoć SD kartice. Provjerite jesu li vase datoteke pohranjene na njoj, spojite je na računalo i pokrenite poseban softver za povrat datoteka. Iako je veća vjerojatnost da ćete uspjeti s gore navedenim metodama, možete pokušati i ovako.