Društvene mreže

Kako ugasiti Instagram profil?

Provodite previše vremena na Instagramu i želite ugasiti Instagram? Gašenje Instagram računa je vrlo jednostavno. Saznajte kako ugasiti Instagram za svega nekoliko minuta.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Kada provodite previše vremena na Instagramu ili jednostavno ne vidite razlog korištenja Instagram računa, gašenje Instagram računa je sve što trebate učiniti. Način kako ugasiti Instagram račun uistinu ne može biti jednostavniji.

Prvi korak načina kako ugasiti Instagram je otvaranje aplikacije. Uzmite svoj pametni telefon i uđite u aplikaciju Instagram. U donjem desnom kutu aplikacije pojaviti će se gumb koji vas vodi na vaš profil. Dotaknite na taj gumb.

Sljedeći korak načina kako ugasiti Instagram profil je ulazak u postavke. U gornjem desnom kutu vašeg profila nalazi se ikonica s tri vodoravne crte. Dotaknite taj gumb i odaberite opciju postavke. Zatim dotaknite opciju „Upravljanje računom“.

Posljednji korak načina kako ugasiti Instagram je deaktivacija. U izborniku za upravljanje računom dotaknite opciju „Deaktivacija računa“. S padajućeg izbornika odaberite razlog zbog kojeg brišete svoj račun. Ponovno unesite svoju lozinku. Zatim dodirnite gumb za brisanje. Ovaj način kako ugasiti Instagram račun je gotov te ćete dobiti obavijest da će se nakon 30 dana vaš Instagram račun ugasiti.