Online komunikacija

Kako sve se mogu pročitati poruke na Whatsappu?

Poruke na Whatsappu možete pročitati i sakriti da ste pročitali. Saznajte sve o porukama na Whatsappu i kako sakriti da su pročitane.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Ne postoji način da pročitate poruku na WhatsAppu, a da se ne vidi da ste je pročitali, osim ako koristite aplikaciju za čitanje poruka u "offline" načinu rada.

Ako koristite WhatsApp na svom mobilnom uređaju, kada otvorite poruku, aplikacija će automatski označiti poruku kao pročitanu i pošiljatelj će vidjeti "seen" oznaku pored poruke. Međutim, postoje neki trikovi koje možete koristiti da odgodite slanje "seen" oznake i tako prikriti činjenicu da ste pročitali poruku.

Jedan od trikova je da koristite opciju "Airplane mode" na svom mobilnom uređaju. Kada dobijete poruku na WhatsAppu, ne otvarajte je odmah, već aktivirajte "Airplane mode" na svom mobilnom uređaju. Nakon toga možete otvoriti poruku i pročitati je bez da se prikaže "seen" oznaka. Nakon što ste pročitali poruku, zatvorite aplikaciju i isključite "Airplane mode". Međutim, ova opcija ima svoje ograničenje, jer ako se poruka ažurira ili je obrišete nakon što ste isključili "Airplane mode", to će signalizirati pošiljatelju da ste je pročitali.

Drugim riječima, možete pročitati poruku na WhatsAppu, a da se ne vidi da ste je pročitali samo ako koristite neku aplikaciju koja omogućuje čitanje poruka u offline načinu rada ili koristite opciju "Airplane mode". Međutim, ove metode nisu uvijek pouzdane i stoga se preporučuje da budete iskreni u vašim razgovorima i da odgovorite na poruke kada ste spremni, bez obzira na "seen" oznaku.