Društvene mreže

Kako staviti sliku na Whatsapp?

Želite staviti sliku na Whatsappu da budete prepoznatljiviji vašim kontaktima? To je vrlo jednostavno. Saznajte kako staviti sliku na Whatsapp.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Svatko voli personalizirati svoju prisutnost na društvenim mrežama, a to se posebno odnosi na korisničke profile. Budući da je WhatsApp daleko najpopularnija platforma za razmjenu poruka na svijetu, postoji jednostavan način kako staviti sliku na Whatsapp.

Prvi korak načina kako staviti sliku na Whatsapp u mobilnoj aplikaciji je da odaberete gumb postavke. Sada dodirnite svoju sliku u gornjem lijevom kutu. Ispod minijature slike vidjet ćete gumb uredi. Dodirnite taj gumb kako biste stavili sliku na Whatsapp.

Sljedeći korak načina kako staviti sliku na Whatsapp je odabir slike. Kada dotaknete na gumb uredi, otvoriti će se izbornik za odabir nove slike za Whatsapp. Među opcijama možete vidjeti da možete snimiti fotografiju kamerom telefona ili odabrati fotografiju iz svoje galerije. Kada odaberete fotografiju za Whatsapp, dotaknite na gumb spremi. Ovaj način kako staviti sliku na Whatsapp već je gotov i vaša je slika postavljena na Whatsapp.