Društvene mreže

Kako spojiti dva Facebook profila?

Jeste li znali da možete spojiti dva Facebook profila i olakšati međusobno upravljanje profilima? Saznajte kako spojiti dva Facebook profila u svega nekoliko koraka.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Spajanje dva Facebook profila može biti koristan alat za tvrtke i pojedince koji žele upravljati s više računa odjednom. Spajanjem svojih profila možete jednostavno prelaziti između računa i objavljivati, komentirati i dijeliti sadržaj na više stranica. No, kako spojiti dva Facebook profila?

Prvo što trebate učiniti kada želite spojiti dva Facebook profila najprije se prijavite na svoj primarni Facebook račun. Ovo će biti račun koji ćete koristiti za upravljanje svojim drugim profilima. Idite na izbornik postavki u gornjem desnom kutu svoje Facebook početne stranice. Kliknite na "Osobe i druge stranice" u odjeljku "Vaš račun".

Sljedeće što trebate učiniti za spajanje dva Facebook profila je pronalazak drugog Facebook profila. Kliknite na "Dodaj" pokraj odjeljka "Stranice". Unesite korisničko ime profila kojeg želite spojiti sa svojim primarnim računom. Nakon što unesete podatke, kliknite na "Dodaj profil". Od vas će se tražiti da se prijavite na sekundarni račun. Nakon što se prijavite, od vas će se tražiti da potvrdite da želite povezati dva profila. Nakon što potvrdite, moći ćete se prebacivati između računa klikom na naziv računa u gornjem desnom kutu vaše Facebook početne stranice.