Društvene mreže

Kako se prijaviti na Instagram preko Facebooka?

Želite se prijaviti na Instagram a ne želite raditi novi račun? Zašto se ne biste prijavili preko Facebooka? Uz pomoć kratkog vodiča saznajte kako se prijaviti na Instagram preko Facebooka.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram i Facebook su društvene mreže koje se koriste za dijeljenje fotografija i videa. Ove dvije platforme su na tržištu više od 10 godina. U prošlosti su se Instagram i Facebook uglavnom koristili za dijeljenje osobnih fotografija s prijateljima i obitelji. Danas su se Instagram i Facebook razvili u platformu na kojoj ljudi dijele svoje živote sa svijetom. Postoji jednostavan način kako se prijaviti na Instagram preko Facebooka.

Prvi korak načina kako se prijaviti na Instagram preko Facebooka je pokretanje aplikacije Instagram. Dodirnite ikonu s tri retka u gornjem desnom kutu zaslona. Zatim dodirnite postavke. Vidjet ćete popis opcija koje su prikazane abecednim redom. Pomaknite se prema dolje i dodirnite na ikonicu Facebooka. Bit ćete preusmjereni na Facebook stranicu za prijavu.

Sljedeći korak načina kako se prijaviti na Instagram preko Facebooka je unošenje korisničkog imena i lozinke kako bi se prijavili u Facebook. Nakon što se prijavite, od vas će se tražiti da Instagramu odobrite pristup određenim informacijama s Facebooka kako biste ih povezali. Dodirnite na gumb dopusti i uspješno ste prijavljeni na Instagram.