Play logo
Društvene mreže

Kako se prijaviti na Instagram bez lozinke?

Instagram je predvidio situacije ako ste slučajno izgubili lozinku i olakšava pristup vašem profilu. Kako se prijaviti na Instagram ako si zaboravio lozinku?

instagram.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Iako mobilna aplikacija Instagram zapamti vaše korisničko ime i lozinku, to može biti loša stvar jer možete zaboraviti lozinku. Srećom, Instagram nudi alternativnu metodu prijave koje vam mogu pomoći kada se ne možete sjetiti lozinke. No, kako se prijaviti na Instagram ako ste zaboravili lozinku?

Play logo

Prvo što trebate učiniti kada se želite prijaviti na Instagram ako ste zaboravili lozinku je pokreniti aplikaciju Instagram na svom pametnom telefonu. Pronađite gumb “Potražite pomoć pri prijavi” na svom telefonu. Ovo će otvoriti poseban način prijave preko kojeg možete vratiti lozinku.

Sljedeće što trebate učiniti kada se želite prijaviti na Instagram ako ste zaboravili lozinku je unijeti svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Provjerite jeste li ga ispravno napisali i dodirnite "Dalje". Na sljedećem ekranu odaberite "Pošalji e-poštu". Ako ste unijeli točne podatke, primit ćete e-poštu s uputama kako se vratiti na svoj račun. Dodirnite vezu za poništavanje u e-pošti i moći ćete stvoriti novu zaporku bez potrebe za unosom stare. Kada unesete novu lozinku, jednostavno se prijavite na Instagram s novom lozinkom.

Play logo