Društvene mreže

Kako se pravilno namjestiti za slikanje?

Želite objaviti novu sliku na društvene mreže koja će vaše pratitelje oboriti s nogu? Za to je potrebna prava poza za slikanje. Saznajte kako se namjestiti za slikanje na nekoliko različitih načina.

fotoaparat.jpg
Foto: Pixabay

Kada želite uslikati sami sebe, to se naziva selfie. Selfie je vrsta autoportretne fotografije koja se obično snima pametnim telefonom, često s namjerom da se podijeli na društvenim mrežama. No, za savršen selfie potrebno je znati kako se namjestiti za slikanje.

Prva poza kako se namjestiti za slikanje je spuštanje brade i podizanje očiju. Ova način namještanja za slikanje uključuje lagano naginjanje glave prema dolje i gledanje prema gore u kameru. To može pomoći u stvaranju laskavijeg kuta i može pomoći u smanjenju pojave dvostruke brade.

Još jedan način za namještanje za slikanje je slikanje lica pod kutom. Ova poza uključuje lagano naginjanje glave na jednu stranu. To može pomoći u stvaranju zanimljivije kompozicije i također može pomoći u stvaranju vitkijeg izgleda. Važno je upamtiti da je kod slikanja najvažnija zabava i biti ono što jesi, pa se nemojte bojati eksperimentirati s različitim pozama i pronaći onu u kojoj se osjećate najudobnije.