Društvene mreže

Kako sakriti poruke na Instagramu?

Želite sakriti određene poruke na Instagramu a ne znate kako? Ne morate brinuti, sakrivanje poruka na Instagramu je jednostavan postupak. Pogledajte kako sakriti poruke na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Sakrivanje poruka na Instagramu je korisna značajka koja omogućuje korisnicima da sakriju razgovore koji su im manje važni ili koje ne žele da se prikazuju na glavnom popisu razgovora. Da biste sakrili poruke na Instagramu, jednostavno odaberite razgovor koji želite sakriti i prevucite ga u lijevo. Kliknite na opciju "Sakrij" i razgovor će biti premješten u skriveni dio vašeg popisa razgovora.

Kada sakrijete razgovor, više se neće prikazivati ​​na glavnom popisu razgovora, ali možete ga pronaći i pregledati bilo kada u skrivenim porukama. Također imate mogućnost da razgovor ponovno prikažete na glavnom popisu razgovora kada god želite. Kada znate kako sakriti poruke na Instagramu, važno je znati zašto biste to trebali učiniti.

Sakrivanje poruka je korisna opcija za one koji žele zadržati svoj popis razgovora urednim i organiziranim, posebno kada je riječ o razgovorima koje ne koriste često. Također je korisno kada želite zadržati razgovore privatnim i skrivenim od znatiželjnih očiju. Važno je napomenuti da se sakrivanje poruka na Instagramu neće brisati vaše poruke i dalje su vidljive i dostupne u skrivenim porukama.