Društvene mreže

Kako sakriti lajkove na Instagramu?

Jeste li znali da možete sakriti broj lajkova na Instagram objavama? Postoji jednostavan način kako sakriti lajkove na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Jedna uobičajena pritužba na društvene mreže je način na koji potiču ovisnost i opsesiju. Na Instagramu je moguće vidjeti koliko lajkova svaka objava dobiva izravno ispod fotografije. Instagram ipak nudi rješenje za to. Možete sakriti lajkove na Instagramu, dopuštajući vama i vašim pratiteljima da se više usredotočite na sadržaj, a manje na to koliko je on prikupio lajkova na Instagramu. Saznajte kako sakriti lajkove na Instagramu.

Prvi korak načina kako sakriti lajkove na Instagramu je otvaranje Instagram aplikacije. Zatim je potrebno otići na stranicu vašeg profila dodirom na ikonu računa u donjem desnom kutu. Dodirnite izbornik s tri vodoravne crte u gornjem desnom kutu, a zatim dodirnite gumb postavke.

Sljedeći korak načina kako sakriti lajkove na Instagramu je upisivanje ključne riječi „objave“ u polje za pretraživanje postavki. Dodirnite opciju objave kada ju vidite u rezultatima pretraživanja. U odjeljku „sviđanja i pregledi“ prijeđite prstom gumb udesno da biste uključili sakrivanje broja lajkova. Ovaj način kako sakriti lajkove na Instagramu već je gotov, a on potiče ljude da se fokusiraju na kvalitetu vašeg sadržaja, a ne na broj lajkova.