Društvene mreže

Kako sakriti komentare na Instagramu?

Dobili ste nekoliko loših komentara na Instagramu? Možete ih sakriti od javnosti. Saznajte kako sakriti komentare na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Korisnici su u prvim danima društvenih medija komentirali bez mogućnosti uređivanja. Ako bi netko ostavio neugodan komentar, on bi tu ostao na neodređeno vrijeme. Tek kada je Instagram prošao svoj prvi krug ažuriranja, korisnici su dobili mogućnost skrivanja komentara. Danas postoji jednostavan način kako sakriti komentare na Instagramu.

Postoje dvije vrste komentara koje možete sakriti na Instagramu. Prva vrsta komentara su vaši komentari, koje možete sakriti tako da dotaknete na vaš komentar i odaberete opciju za brisanje. Osim vaših vlastitih komentara, postoji druga vrsta komentara nad kojima imate potpunu kontrolu, a to su komentari ostavljeni na vaše objave.

Prvi korak načina kako sakriti komentare na Instagramu je otvaranje aplikacije Instagram. Zatim dođite do objave gdje se nalazi komentar koji želite izbrisati te pronađite komentar koji želite izbrisati. Prijeđite prstom ulijevo na komentaru te pritisnite crveni gumb kante za smeće. Ovo je najjednostavniji način kako sakriti komentare na Instagramu te je posao dovršen za nekoliko sekundi.