Društvene mreže

Kako reels staviti na story?

Snimili ste reel i želite ga podijeliti sa svim svojim pratiteljima? Zašto ne biste stavili reels na story? Saznajte što su reels i kako staviti reels na story.

reels.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna platforma društvenih mreža koja korisnicima nudi širok raspon značajki, uključujući reels i story. Reels su kratki videozapisi koji mogu trajati do 60 sekundi i mogu uključivati glazbu, efekte i druge značajke koje ih čine privlačnijim i zabavnijim. Instagram story je kratkotrajni videozapis ili slika koja se dijele na Instagramu. No, kako staviti reels na story?

Kada želite staviti reels na story najprije otvorite aplikaciju Instagram i idite na karticu "reels" koja se nalazi na dnu zaslona. Odaberite reels koji želite podijeliti na svoj story. Nakon što odaberete reels, dodirnite gumb "Podijeli" koji se nalazi na dnu zaslona. U izborniku odaberite "Instagram Story".

Sljedeće što trebate učiniti kad žalite podijeliti reels na story je dodavanje teksta i drugih elemenata. Nakon što budete zadovoljni svojim reelsom, možete ga podijeliti na story. Ovaj način kako reels staviti na story je već gotov te će sada svi vaši pratitelji moći vidjeti vaš reels na vašem storyu.