Društvene mreže

Kako promijeniti sliku na Whatsappu?

Želite li promijeniti svoju profilnu sliku na Whatsappu? To ne može biti jednostavnije. Saznajte kako promijeniti sliku na Whatsappu.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Kada mijenjate sliku na Whatsappu, možete odabrati fotografiju za profilnu sliku na Whatsappu iz galerije telefona ili možete snimiti svoju fotografiju kamerom. Na istom mjestu možete promijeniti ime svog Whatsapp profila i promijeniti svoj telefonski broj za Whatsapp. Kada promijenite fotografiju na Whatsappu, možete odabrati privatnost fotografije.

Prvi korak načina kako promijeniti sliku na Whatsappu je otvaranje aplikacije Whatsapp na vašem pametnom telefonu. Dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu i odaberite gumb postavke. Dodirnite na gumb profil te će se tamo pojaviti vaša trenutačna profilna slika na Whatsappu.

Sljedeći korak načina kako promijeniti sliku na Whatsappu je odabir nove profilne slike. Dodirnite ikonu kamere na vašoj profilnoj slici. Otvoriti će vam se skočni prozor gdje odabirete profilnu sliku koju želite. Kada odabere novu profilnu sliku za Whatsapp dotaknite na gumb gotovo. Ovaj način kako promijeniti sliku na Whatsappu već je gotov te je vaša nova profilna slika postavljena.