Tehnologija

Kako prebaciti aplikacije na SD karticu u nekoliko koraka?

Ponestaje vam prostora na mobitelu? Zašto ne biste prebacili aplikacije na SD karticu? Saznajte kako prebaciti aplikacije na SD karticu u nekoliko koraka.

sd-kartica.jpg
Foto: Pixabay

SD kartica je malena memorijska kartica koja se koristi u različitim uređajima, poput mobilnih telefona, fotoaparata i tablet računala, kako bi se pohranili podaci. Ponekad se događa da korisnici žele prebaciti aplikacije s interne memorije na SD karticu kako bi oslobodili prostor na uređaju. No, kako prebaciti aplikacije na SD karticu?


Najbolji način za prebacivanje aplikacija na SD karticu je postavljanjem SD kartice kao glavne memorije. Prvo što trebate učiniti kako biste prebacili aplikacije na SD karticu je promjena postavki uređaja. U postavkama uređaja idite na opciju "Pohrana" te odaberite opciju "Postavi SD karticu kao glavnu memoriju". Sve nove aplikacije će se automatski instalirati na SD karticu.

Kada prebacujete aplikacije na SD karticu, treba imati na umu da neke aplikacije ne mogu biti prebačene na SD karticu zbog ograničenja proizvođača. Ovom metodom će se svi podaci vašeg mobitela prebaciti na SD karticu, uključujući fotografije i videozapise.


Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo