Play logo
Tehnologija

Praktični savjeti za otvaranje Skype računa

Želite se čuti s prijateljima putem interneta bez troškova? Skype je savršen način za to. Saznajte što je Skype te kako otvoriti Skype na mobitelu i računalu.

skype.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Skype je popularna aplikacija koja se koristi za osobnu komunikaciju, poslovne sastanke i korisničku službu. Jedna od glavnih prednosti Skypea je što omogućuje komunikaciju s ljudima koji se nalaze na različitim lokacijama, bez potrebe da obje strane budu na istom mjestu. Također ima puno značajki koje poboljšavaju komunikacijsko iskustvo poput dijeljenja zaslona, snimanja, titlova uživo i zamućenja pozadine. No, kako otvoriti Skype?

Play logo

Da biste otvorili Skype na mobitelu najprije preuzmite Skype aplikaciju iz Google Play Trgovine. Nakon što preuzmete aplikaciju, vrijeme je za otvaranje aplikacije. Pronađite aplikaciju Skype na početnom zaslonu vašeg uređaja. Dodirnite ikonu aplikacije za otvaranje aplikacije te odaberite osobu koju želite nazvati. Kliknite na ikonicu slušalice kako bi nazvali željenu osobu.  

Kada želite otvoriti Skype na računalu, postupak je nešto drugačiji nego na mobitelu. Prvo što trebate učiniti je preuzeti aplikaciju Skype sa službene Skype web stranice. Kada ste preuzeli Skype, vrijeme je za otvaranje aplikacije. Pronađite ikonu Skype na radnoj površini računala. Dvaput kliknite na ikonu za otvaranje aplikacije. Skype je otvoren te sada možete slati poruke i upućivati audio i video pozive.

Play logo