Društvene mreže

Kako napraviti video od slika za Instagram?

Želite oduševiti svoje pratitelje zabavnim videom na Instagramu? Saznajte kako napraviti video od slika za Instagram.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Stvaranje videa od slika u galeriji za Instagram jednostavan je i lak proces. Korištenjem značajke kamere, odabirom fotografija koje želite uključiti i njihovim uređivanjem s glazbom, tekstom i raznim efektima, možete stvoriti vizualno privlačan video koji na kreativan način prikazuje više fotografija. No, kako napraviti video od slika za Instagram?

Prvo što trebate učiniti kada želite napraviti video od slika za Instagram je otvoriti Instagram. Dodirnite ikonu kamere za pristup značajki kamere. Prijeđite prstom prema gore na zaslonu da biste pristupili snimci galeriji. Odaberite slike koje želite uključiti u svoj video dodirom na njih. Možete odabrati više fotografija tako da držite pritisnutu fotografiju i zatim dodirnete ostale.

Nakon što odaberete svoje fotografije, dodirnite gumb "Dalje" u gornjem desnom kutu kako biste napravili video od slika za Instagram. Zatim ćete biti odvedeni na zaslon za uređivanje videozapisa, gdje možete dodati glazbu, tekst i razne efekte svom videozapisu. Za dodavanje glazbe dodirnite gumb "Glazba" i odaberite pjesmu po želji. Za dodavanje teksta dodirnite gumb "Aa" i upišite željeni tekst. Također možete promijeniti font i boju teksta. Da biste dodali efekte, dodirnite gumb "Efekt" i odaberite među raznim Instagram efektima. Nakon što ste zadovoljni svojim videozapisom, dodirnite gumb "Dalje" u gornjem desnom kutu kako biste objavili video na Instagram.