Društvene mreže

Praktični savjeti kako napraviti reels sa slikama

Želite kreirati Instagram reels koristeći samo slike? Saznajte što su Instagram reels i kako napraviti reels sa slikama.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Instagram reels nova je značajka na Instagramu koja korisnicima omogućuje stvaranje kratkih videozapisa od 15 sekundi s glazbom. Ti se videozapisi mogu uređivati raznim alatima, uključujući filtre, efekte i preklapanja teksta, kako bi se stvorio zanimljiv sadržaj koji se može dijeliti. No, kako napraviti reels sa slikama?

Prvo što trebate učiniti kada želite napraviti reels sa slikama je otvoriti Instagram. Dodirnite ikonu kamere u gornjem lijevom kutu. Odaberite opciju "Reels" na dnu zaslona. Dodirnite opciju "Fotografija" na dnu zaslona. Odaberite fotografije koje želite uključiti u svoj reel. Možete dodati do 10 fotografija u reel.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite napraviti reels sa slikama je odabrati trajanje. Nakon što odaberete svoje fotografije, možete podesiti trajanje svake fotografije dodirom i držanjem fotografije te povlačenjem rubova. Zatim možete dodati glazbu na svoj reel dodirom na ikonu glazbe na vrhu zaslona. Možete odabrati pjesmu iz Instagramove biblioteke ili možete prenijeti vlastiti audio zapis. Nakon što dodate glazbu, također možete dodati tekst, naljepnice i efekte na svoj Reel dodirivanjem odgovarajućih ikona na vrhu zaslona. Kada ste uredili svoj reel sa slikama, kliknite na gumb objavi u gornjem desnom kutu te će vaš reel biti podijeljen na vašem Instagram profilu.