Tehnologija

Kako kopirati brojeve na SIM karticu?

Mijenjate mobite, ali želite sačuvati vaše kontakte na SIM kartici? Donosimo upute kako kopirati brojeve na SIM karticu.

dual-sim.jpg
Foto: Pixabay

Postoji čitav niz razloga zbog kojih biste trebali znati kako kopirati brojeve na SIM karticu. Neki od tih razloga su sigurnosno kopiranje popisa kontakata u slučaju oštećenja, kupnja novog telefona ili prijenos poslovnih kontakata na telefon koji namjeravate koristiti profesionalno. Koji god bio razlog, način kako kopirati brojeve na SIM karticu uvijek je isti.

Prvo što trebate učiniti kako biste kopirali brojeve na SIM karticu je pokretanje aplikacije za upravljanje kontaktima, koja je predinstalirana na vaš uređaj. Odaberite tri točke u gornjem desnom kutu te kliknite na opciju „Izvoz“.

Sljedeći korak načina kako kopirati brojeve na SIM karticu je odabir mjesta izvoza kontakata. Vaš sljedeći izbor bit će izvoz izravno na SIM karticu ili u .vcf datoteku. S bilo kojom opcijom možete prenijeti svoje kontakte na SIM karticu, ali dodirom na "Izvezi na SIM karticu" će proces biti brži. Sada će se na vašoj SIM kartici stvoriti datoteka vCard koju ćete moći prenijeti na drugi telefon ili samo zadržati u slučaju da trebate koristiti sigurnosnu kopiju. Ovaj način kako kopirati brojeve na SIM karticu je gotov te su svi vaši brojevi uspješno spremljeni na SIM kartici.