Društvene mreže

Kako isključiti aktivnost na Facebooku?

Ne želite da vaši prijatelji vide vašu aktivnost na Facebooku? Zašto ne biste isključili aktivnost na Facebooku? Saznajte kako na jednostavan način isključiti aktivnost na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je platforma za društveno umrežavanje koja korisnicima omogućuje povezivanje s prijateljima i obitelji, dijeljenje fotografija i videa te informiranje o najnovijim vijestima i događajima. Facebook omogućuje korisnicima stvaranje osobnog profila, dodavanje prijatelja i dijeljenje ažuriranja, fotografija i videa. Korisnici se također mogu pridružiti grupama i stranicama, sudjelovati u raspravama i pratiti aktivnosti drugih korisnika. No, kada ste vi aktivni na Facebooku, svi vaši prijatelji mogu vidjeti da ste trenutno na Facebooku. Ali kako isključiti aktivnost na Facebooku?

Prvo što trebate učiniti kada želite isključiti aktivnost na Facebooku je prijaviti se u Facebook aplikaciju na svom pametnom telefonu. Pritisnite tri retka u gornjem lijevom kutu zaslona. Odaberite "Postavke i privatnost" te kliknite na “Postavke”.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite isključiti aktivnost na Facebooku je odabrati "Vaši podaci o Facebooku" u lijevom stupcu. Kliknite na „Aktivnost“, a zatim „Podaci o aktivnosti“. Nakon toga kliknite na „Prikaži moju aktivnost“ te isključite aktivnost na Facebooku. Ovaj način kako isključiti aktivnost na Facebooku je gotov te je vaša aktivnost isključena.