Društene mreže

Kako funkcioniraju glasovne poruke na Instagramu?

Mogu li se na Instagramu slati glasovne poruke? Postoje li glasovne poruke na Instagramu? Saznajte kako poslati glasovne poruke na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna društvena mreža za dijeljenje fotografija i videa koja se koristi širom svijeta. Ova aplikacija vam omogućuje da dijelite svoje životne trenutke, povezujete se s prijateljima, obitelji i drugim ljudima širom svijeta te otkrivate nove sadržaje i trendove. Jedna od značajki Instagrama su glasovne poruke na Instagramu.


Instagram ima značajku glasovnih poruka koja vam omogućuje da razmjenjujete poruke s drugim ljudima putem glasa. Slanje glasovnih poruka putem Instagrama jednostavno je. Prvo morate otvoriti aplikaciju i odabrati osobu s kojom želite razmijeniti glasovnu poruku. Zatim kliknite na ikonu mikrofona i držite gumb dok govorite. Kad završite s govorenjem, samo otpustite gumb. Instagram će automatski snimiti vašu poruku i poslati je primatelju.

Glasovne poruke na Instagramu su vrlo praktične jer vam omogućuju da prenesete više informacija u kraćem vremenskom periodu, a isto tako vam omogućuju da prenesete ton i intonaciju koja se ne može uvijek lako prenijeti tekstualno. Ova značajka je osobito korisna kad želite izraziti složene emocije poput uzbuđenja, zabrinutosti ili sreće.

Osim toga, glasovne poruke pomažu u smanjenju vremena koje trošite na pisanje poruka. Isto tako je korisno kad ste zauzeti ili ne možete upisati poruku. Kao i druge značajke na Instagramu, glasovne poruke su vrlo jednostavne za korištenje, što ih čini pristupačnima za sve korisnike.Možda će te zanimati

Image
PRESLATKI!

Trendi u psećem svijetu: Najslađi božićni puloveri i ove će zime grijati naše pse

Image
ČEŠKI FENOMEN

Što se dogodi tinejdžeru kada otkrije da mu je tata gej? Život mu se okrene naglavačke