Play logo
Tehnologija

Kako funkcionira Tinder? Koji je smisao društvene mreže Tinder?

Odlučili ste upoznati nove prijatelje i partnere? Tinder je savršen način za to. Saznajte što je Tinder i kako funkcionira Tinder.

tinder.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Tinder je popularna aplikacija za upoznavanje koja korisnicima omogućuje brzo pregledavanje potencijalnih podudaranja i lajkanje ili odbacivanje ostalih korisnika na temelju podataka o profilu i slika. Aplikacija koristi jednostavno sučelje za prevlačenje koje olakšava brzi pregled i donošenje odluka o potencijalnim partnerima. No, kako funkcionira Tinder?

Play logo

Kada se prvi put prijavite na Tinder, izradit ćete profil unosom nekih osnovnih podataka o sebi, uključujući svoje ime, dob i nekoliko fotografija. Od vas će se također tražiti da date neke informacije o tome što tražite od partnera, kao što je željeni raspon godina i radijus udaljenosti za potencijalna podudaranja.

Nakon što je vaš profil postavljen, možete početi pregledavati potencijalne partnere tako što ćete prijeći kroz njihove profile. Ako vidite nekoga za koga ste zainteresirani, možete ga lajkati tako da prijeđete prstom desno na njegov profil. Ako vas ne zanima, možete ih proći povlačenjem ulijevo. Ako ste vi označili osobu da vam se sviđa i ona vas, to je podudaranje i možete početi razgovarati. Ovo je osnovni način kako funkcionira Tinder te sada možete početi koristiti Tinder.

Play logo