Tehnologija

Registracija na novu e-mail adresu u samo nekoliko koraka

Želite kreirati adresu e-maila kako biste olakšali prijavu u ostale internetske aplikacije? To je moguće učiniti u svega nekoliko trenutaka. Saznajte što je e-mail adresa te kako registrirati svoju e-mail adresu.

gmail.jpg
Foto: Pixabay

Kad god se prijavite na web aplikaciju, poput Facebooka ili Instagrama, registrirate svoju adresu e-pošte na usluzi i kreirate lozinku za pristup svom računu i korištenje značajki koje aplikacija nudi. No, kako registrirati svoju e-mail adresu?

Da biste registrirali svoju e-mail adresu, trebate ići na stranicu za registraciju Google računa pretraživanjem Googlea za "registracija Google računa". Kada ste na stranici za prijavu, vidjet ćete obrazac koji trebate ispuniti.

Kada želite registrirati svoju e-mail adresu jednostavno ispunite sve potrebne podatke, kao što su vaše ime i prezime, željena adresu e-pošte i lozinku. Dodirnite "Dalje". Pročitajte i prihvatite Googleove uvjete pružanja usluge i pravila o privatnosti. Dodirnite "Dalje". Potvrdite svoju adresu e-pošte unosom koda za provjeru koji vam je poslan na vašu e-poštu. Nakon potvrde možete početi koristiti svoju novu registriranu e-mail adresu.