Play logo
Tehnologija

Koja su ograničenja na Messengeru? Što znače ograničenja na Messengeru?

Messenger je korisna aplikacija, ali čak i Messenger ima nekoliko ograničenja. Saznajte što je točno Messenger i koja su ograničenja na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koja omogućuje korisnicima da razgovaraju s prijateljima i obitelji putem privatnih poruka. Međutim, postoje neka ograničenja na Messengeru koja korisnici trebaju imati na umu.

Play logo

Jedno od ograničenja na Messengeru je ograničenje veličine datoteke koju možete poslati putem Messenger-a. Najveća veličina datoteke koju možete poslati iznosi 25 MB, što može biti problematično ako pokušavate poslati veliku datoteku poput dugog videozapisa.

Drugo ograničenje na Messengeru je broj ljudi s kojima možete razgovarati u grupnom chatu. Trenutno, najveći broj korisnika u grupnom chatu na Messengeru je 250, što znači da ako želite razgovarati s većim brojem ljudi, možda ćete morati razmotriti korištenje drugih aplikacija za grupnu komunikaciju.

Još jedno ograničenje je da ne možete poslati novac putem Messenger-a ako ne živite u državi koja podržava ovu funkciju. Ova funkcija trenutno nije dostupna u svim zemljama, pa ako živite u zemlji koja ne podržava ovu funkciju, morat ćete koristiti druge načine plaćanja.

Play logo
Play logo