Tehnologija

Koja su ograničenja na Messengeru? Što znače ograničenja na Messengeru?

Messenger je korisna aplikacija, ali čak i Messenger ima nekoliko ograničenja. Saznajte što je točno Messenger i koja su ograničenja na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koja omogućuje korisnicima da razgovaraju s prijateljima i obitelji putem privatnih poruka. Međutim, postoje neka ograničenja na Messengeru koja korisnici trebaju imati na umu.

Jedno od ograničenja na Messengeru je ograničenje veličine datoteke koju možete poslati putem Messenger-a. Najveća veličina datoteke koju možete poslati iznosi 25 MB, što može biti problematično ako pokušavate poslati veliku datoteku poput dugog videozapisa.

Drugo ograničenje na Messengeru je broj ljudi s kojima možete razgovarati u grupnom chatu. Trenutno, najveći broj korisnika u grupnom chatu na Messengeru je 250, što znači da ako želite razgovarati s većim brojem ljudi, možda ćete morati razmotriti korištenje drugih aplikacija za grupnu komunikaciju.

Još jedno ograničenje je da ne možete poslati novac putem Messenger-a ako ne živite u državi koja podržava ovu funkciju. Ova funkcija trenutno nije dostupna u svim zemljama, pa ako živite u zemlji koja ne podržava ovu funkciju, morat ćete koristiti druge načine plaćanja.