Društvene mreže

Što je aplikacija signal? Kako se koristi aplikacija Signal?

Želite isprobati novu aplikaciju za razmjenu poruka? Aplikacija signal savršen je izbor. Saznajte što je aplikacija Signal te kako se ona koristi.

signal-dopisivanje.jpg
Foto: Pixabay

Signal je najsigurnija šifrirana aplikacija za razmjenu poruka i video poziva. Zamislite aplikaciju Signal kao privatniju alternativu za WhatsApp, Facebook Messenger i ostale aplikacije za razmjenu poruka. Donosimo zašto biste trebali ozbiljno razmisliti o prelasku na Signal.

Aplikacija Signal dostupna je za Android, iPhone i iPad. Da biste napravili profil na aplikaciji Signal, sve što trebate je broj telefona. Korisničko sučelje Signala je isto kao i za druge popularne aplikacije za razmjenu poruka. Aplikacija signal je jednostavna aplikacija za razmjenu poruka sa značajkama kao što su poruke jedan na jedan, grupe, naljepnice, fotografije, prijenos datoteka, glasovni pozivi, pa čak i videopozivi. Možete imati grupne razgovore s do 1000 osoba i grupne pozive s najviše osam osoba.

No, po čemu je aplikacija Signal posebna? Sva komunikacija na Signal aplikaciji, uključujući poruke jedan-na-jedan, grupne poruke, prijenos datoteka, fotografije, glasovne pozive i videopozive je šifrirana s kraja na kraj. Mogu ih vidjeti samo osobe uključene u komunikaciju. Šifriranje se događa između pojedinačnih uređaja koristeći Signal. Tvrtka koja upravlja Signalom nije mogla vidjeti ove poruke čak ni da je htjela. Iz tog razloga je aplikacija Signal najsigurnija i najprivatnija aplikacija za razmjenu poruka.