Play logo
uveselite mališane

Što ponijeti u vrtić za rođendan?

Djeca obožavaju svoje prve rođendane, stoga saznajte što ponijeti u vrtić za rođendan

pexels-c-technical-6666747.jpg
Foto: Pexels
Play logo

Svi se sjećamo svojih prvih rođendana koje smo slavili u vrtiću s prijateljima. Ipak je rođendan za djecu kao dugoočekivani praznik i skoro pa najvažniji dan u godini. Svaki roditelj želi svom djetetu taj dan napraviti sve što poželi, a u nastavku saznajte što ponijeti u vrtić za rođendan.

Play logo

Uvijek se možete posavjetovati sa zaposlenicima vrtića o tome što je njihova praksa kada razmišljate što ponijeti u vrtić za rođendan. Također, oni će najbolje znati je li neko dijete alergično na određene sastojke. Mali kolači su uvijek dobar odabir kao i slatkiši koje sva djeca vole, ali nikako nemojte pretjerati u količinama. Ista stvar vrijedi i sa sokovima.

Neizostavan dio svake proslave je torta (naravno sa svjećicama), a kao rekvizite možete donijeti balone ili kakve ukrase poput konfeta.

Nemojte zaboraviti na kartonske tanjure i čaše, a možete kupiti i rođendanske kapice koje će nositi sva djeca u vrtiću. Ako se i dalje pitate što ponijeti u vrtić za rođendan, zaista će vam najbolji savjet dati tete.

Play logo

Play logo