Dekor

Gdje postaviti ogledalo u dnevnom boravku?

Preuređujete dnevni boravak i želite staviti ogledalo u dnevni boravak? Donosimo nekoliko savjeta gdje postaviti ogledalo u dnevnom boravku.

ogledalo.jpg
Foto: Pixabay

Sa svježe obojanim zidovima, savršeno postavljenim namještajem i rasvjetom raspoređenom po vašem ukusu, jedan od završnih koraka u uređenju svake sobe je prekrivanje velikih, golih zidova svom osobnošću koju vaš jedinstveni dom zaslužuje. Obiteljski portreti, umjetnička djela koja izmamljuju osmijeh i police za izlaganje vaših omiljenih uspomena pomažu unijeti vitalnost i život u dosadne, bezvoljne sobe. Stoga je važno znati gdje postaviti ogledalo u dnevnom boravku kako bi ono donijelo posebnu živahnost u sobu.

Jedna od najutjecajnijih odluka o dekoru koju možete donijeti jest gdje postaviti ogledalo u dnevnom boravku. Ovi zidni ukrasi mogu dati veliku izjavu u usporedbi s najzanimljivijim umjetničkim djelima i zidnim dekorima. Ukrasna ogledala dodaju moderan element u dnevni boravak. Usklađivanje ogledala i rasvjetnih tijela može vaš dnevni boravak učiniti većim i reflektirati prirodno svjetlo.

Ogledala u dnevnom boravku mogu biti izvrstan način da popunite neugodne, prazne prostore u dnevnoj sobi. Ogledala čine izvrstan zidni dekor, od prevelikih upečatljivih ogledala koja ispunjavaju dizajnerske potrebe cijelog zida, do malih ogledala koja dodaju malo raznolikosti vašem trenutnom izgledu. Jedno od mjesta gdje je najbolje postaviti ogledalo u dnevnom boravku je nasuprot prozoru kako biste ispunili prostor prirodnim svjetlom. Važno je znati gdje postaviti ogledalo u dnevnom borakvu kako bi ispunili vaš dnevni boravak ovim moćnim ukrasom.