Iznenadila nas je prehrana Kate Hudson. Evo što jede tijekom dana

Kate Hudson uvijek izgleda sjajno. Ovo su njezine tajne

Iznenadila nas je prehrana Kate Hudson. Evo što jede tijekom dana

Kate Hudson je jedna od onih zvijezda koje uvijek izgledaju sjajno i uvijek zrače nekom pozitivom i veseljem. Iako svoje slobodno vrijeme jako često provodi vježbajući, iznenadit će te njezina svakodnevna prehrana

Nije ljubiteljica doručka

Koliko god se govori o važnosti doručka kao najvažnijeg obroka u danu, 40-godišnja glumica nije velika obožavateljica ranog obroka. "Nisam jedna od onih koji se probud egladni. Shvatila sam da kada doručkujem, jedem jako malo tijekom dana i onda me napadne glad kasno navečer", rekla je za časopis Self. 


Većinu dana, budi se uz šalicu kave i zeleni smoothie, a nakon vježbanja koje se obično sastoji od trčanja, bicikliranja ili pilatesa - popije proteinski shake.

Preferira alkalnu prehranu

Ova mama troje djece obično jede po principu alkalne prehrane, što znači da izbjegava jako kisele namirnice i da 60 do 80 posto njezinih kalorija dolazi od tofua, povrća, orašastih plodova i voća. Uz to, glumica većinom izbjegava meso, mliječne proizvode i gluten. 

"Naša tijela su jedan veliki kemijski eksperiment", rekla je jednom prilikom za časopis People. 

Nije stopostotno predana zdravoj hrani

Nakon jutarnjeg treninga i proteinskog shakea, holivudska glumica obično jede bogatu salatu za ručak i međuobrok prije večere. Fokusira se na pet malih obroka tijekom dana, preferirajući bezmesna jela. "Uopće se ne sjećam kad sam zadnji put pojela komad mesa", rekla je za časopis Self.

Međutim, to ne znači da se cijelo vrijeme drži zdrave prehrane. "Ako želim izaći i pojesti ukusan obrok u restoranu, napravim to jednom tjedno kada uopće ne razmišljam o tome što pojedem. I ja se volim razmaziti i ponekad živjeti potpuno nezdravo."


Njezina dva najdraža 'nezdrava' obroka? Havajska pizza i makaroni sa sirom

Obožava kavu


Baciš li jedan pogled na Instagram Kate Hudson, ubrzo ćeš saznati koji je njezin omiljeni napitak. Kava, kava, kava. Kavom započinje dan i kava ju drži tijekom dana


Ah, barem jednu stvar radimo jednako kao i ova holivudska ljepotica!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.