Djeca su im na prvom mjestu

Mladi roditelji: Slavne face koje su dobile djecu u vrlo ranoj dobi

Nikada nisi sto posto spreman postati roditelj, no ovi svjetske zvijezde pokazale su kako dob nije važna kada je u pitanju roditeljstvo i postali su vrlo mladi roditelji

profimedia-0568928435 (1).jpg
Foto: www.profimedia.hr

Imati dijete i postati roditelj osobni je izbor i svatko mora učiniti ono što misli da je za njega najbolje. I dok neki čekaju da dođu u određene godine, nakon što su već odrasli, karijerno uspješni, financijski stabilni i sto posto spremni, mnogo je onih koji (možda slučajno, a možda i planirano), postanu mladi roditelji, nekada čak i u tinejdžerskim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Surogat majčinstvo

Slavni roditelji koji su dobili djecu uz pomoć surogat majke

Roditeljstvo je velik izazov, bilo da se dogodi u mladosti ili u odrasloj dobi, a neke slavne osobe s tim su se izazovom susrele već u ranim godinama. Oni su postali roditelji vrlo rano u životu i odlučili su poduzeti veliki korak i pokazati nam da kada si zaista spreman, možeš osnovati lijepu obitelj u bilo kojoj dobi. Od Whoopi Goldberg koja je rodila sa samo 18 godina, do Kylie Jenner koja s 25 godina ima već dvoje djece, izdvojile smo neke celebove koji su s ponosom nosili titulu mladih roditelja.

1/11