Ne uljepšavaju stvari

Bez cenzure: Ove slavne mame iskreno su progovorile o životu nakon poroda

Mnoge zvijezde su odlučile javno progovori o teškim stranama majčinstva kako bi pomogle ženama koje prolaze kroz iste situacije. Vrlo je važno da svaka žena zna da nije sama i da uvijek treba potražiti pomoć ako ne može sama svladati situacije

profimedia-0467805636.jpg
Foto: Profimedia.hr

Život i majčinstvo je često jako daleko od romantičnih fotografija na društvenim mrežama te je zato ženama danas još teže. Kada postanu majke moraju paziti na maleno biće, a često dožive fizičku traumu na porođaju, imaju tešku trudnoću ili se moraju boriti s postporođajnom depresijom. Stoga nije neobično što sve više žena javno progovara o svojim emocijama i fizičkoj boli, žele "srušiti" taj ružičasti stav koji se proširio društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Mjesec mentalnog zdravlja majki

Druga strana majčinstva: Slavne mame koje su se borile s postporođajnom depresijom

Postporođajno razdoblje može značajno promijeniti ženino tijelo i emocionalno stanje, a prevelika društvena očekivanja mogu samo odmoći i toga su žene sve svjesnije.

Neke slavne mame su također odlučile javno progovoriti o teškim stranama majčinstva kako bi pomogle ženama koje prolaze kroz iste situacije. Vrlo je važno da svaka žena zna da nije sama i da uvijek treba potražiti pomoć ako ne može sama svladati situacije.

1/7
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.