Ispovijest nove mame

'Pet stvari koje bih sada učinila drugačije nakon što sam postala mama'

Prva trudnoća može biti itekako stresna, a jedna je novopečena mama podijelila je neke stvari oko kojih žali i za koje bi voljela da se bolje pripremila dok je bila trudna

mama-beba.jpg
Foto: Unsplash

Ostati u drugom stanju najveća je sreća za svaku ženu, no ponekad, posebno za novopečene majke, radost koju osjete kada saznaju da su trudne ubrzo zasjeni osjećaj panike - što i kako sada? U glavi se počne rojiti tisuće pitanja pa tako vrlo često buduće majke cijelu trudnoću provedu u strepnji, učeći i čitajući o svemu što ih čeka kada rode svoje prvo dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Stvar bontona

Ispeci pa reci: Pet nepromišljenih rečenica koje trudnice ne žele čuti

Isto se dogodilo i novopečenoj mami Jen Glantz, koja je za Insider podijelila svoje iskustvo, a, kako kaže, čak i nakon što je pročitala pregršt knjiga i pohađala tečajeve o porođaju i životu s novorođenčetom, još uvijek je bilo toliko stvari za koje nije bila spremna nakon što je beba stigla.

Glantz je sada majka male bebe i puno puta poželi da je provela više vremena učeći o određenim stvarima prije poroda, ali i da se malo opustila. A izdvojila je i pet stvari za koje bi voljela da se više pripremila dok je bila trudna i koje bi sada, kao novopečena majka, definitivno učinila drugačije.

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.