Nestlé žitne pahuljice za male trbuščiće i velike potrebe!

Ništa ne može nadmašiti osjećaj kada vidite kako Vaša beba naočigled raste i napreduje. No usporedno s time dolaze mnoge odgovornosti i brige, pogotovo kada je u pitanju prehrana.

web cereals_mamino_sunce_960x640_112016

Prehrana djeteta u prvim godinama života od iznimnog je značaja za njegov daljnji razvoj, pa osim na zdravlje, neposredno utječe i na njegovu sposobnost komuniciranja, razmišljanja, učenja novih stvari i svijeta koji ga okružuje. Mali trbuščić bebe ima čak 5 puta veće potrebe za hranjivim tvarima od odrasle osobe, a u periodu između 4. i 6.mjeseca majčino mlijeko postaje nedostatno za pokrivanje rastućih prehrambenih potreba.

Žitarice su idealna namirnica za siguran početak dohrane zbog velike nutritivne gustoće i niskog alergenog potencijala. Brza i laka priprema čini ih popularnim proizvodom, kako kod prehrane djece, tako i odraslih. Bebi osiguravaju glavne nutrijente u obliku pogodnom za njihove male trbuščiće te omogućavaju siguran prelazak bebe kvalitetnoj svakodnevnoj prehrani. Zbog važnosti žitarica u prehrani dojenčadi i male djece, bitno je odabrati što kvalitetniji proizvod te pri tome obratiti pažnju na dob djeteta. U dobi od oko 4 mjeseca uvode se žitarice koje ne sadrže gluten. Za uvođenje glutena na pravilan i siguran način, žitarice koje sadrže gluten treba uvesti u prehranu nešto kasnije, u dobi od oko 6 mjeseci.

Nestlé žitne pahuljice predstavljaju zdrav, hranjiv i ukusan obrok za svaku dob i potrebu vaše bebe. Odaberite žitarice bez glutena za početak dohrane, omiljene okuse bez šećera za bebe nakon 6 mjeseci, funkcionalne žitarice za posebne potrebe malih trbuščića ili pak neodoljive voćne okuse!

Nestlé žitne pahuljice podupiru bebin zdrav rast, kognitivni razvoj i poticanje imuniteta. Ujedno, osiguravaju idealnu ravnotežu nutrijenata i energije u svakom obroku. • Izvor suvitamina i minerala u omjerima prilagođenim bebama i maloj djeci • Bez dodanog šećeraBogate vlaknima • Sadrže kulturu Bifidobacterium lactis Lako probavljive

Probajte ih sve, Nestlé sočne, voćne, moćne i lakunoćne žitne pahuljice!

Više o dohrani i prehrani beba potražite na web stranici Nestle Bebe ili na Facebook stranici.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.