Elegantna i upečatljiva

Uvijek posebna: Osam imena za djevojčice koja vuku latinske korijene

Razmišljaš o savršenom ženskom imenu? Neka ti kao inspiracija posluži ovih osam imena koja dolaze iz latinskog jezika. Možda nisi ni promišljala o njihovom podrijetlu, no većina ovih imena ne prestaje biti popularna. S razlogom...

pexels-kelvin-octa-1973270.jpg
Foto: Pexels

Odabrati savršeno ime za bebu često nije laka odluka. Neki se budući roditelji priklanjaju modernim imenima, drugi strana imena koja su se udomaćila u Hrvatskoj, a treći biraju 'ziheraške' opcije pa odluka padne na neko od imena s ljestvica najpopularnijih. Prije konačne odluke dobro je pogledati podrijetlo i značenje imena jer se ne kaže uzalud da nas ime određuje, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Izaberi savršeno

Najljepša strana imena za djevojčice i dječake koja su se udomaćila kod nas

Zapravo nerijetko ni ne znamo otkuda dolazi neko ime - biramo ga jer nam se, jednostavno, sviđa. Nama se tako sviđa sljedećih osam ženskim imena. Dosta ih je među popularnijima, no jesi li znala da vuku latinske korijene?

shimmer fallback

Priželjkuješ li ili očekuješ li djevojčicu, neka ti ovaj popis posluži kao inspiracija. A sigurne smo i da poznaješ barem jednu dragu osobu s nekim od ovih upečatljivih imena. Slijedi popis osam najljepših ženskih imena koja imaju latinske korijene.

1/9
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.