Neka nisu česta

10 posebnih imena za djevojčice i dječake iz imendanskog kalendara

Odluka o tome kako će vam se zvati beba zna biti stresan, ali je zabavan. Izbora je puno, a kako bismo vam pomogli, u nastavku ti donosimo 10 imena za djevojčice i dječake iz imendanskog kalendara

colin-maynard-CEEhmAGpYzE-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Dogovori o tome kako ćete nazvati bebu kod svakog para teku drugačije. Neki odavno znaju kako će im se zvati dijete, drugi parovi pokušavaju naći neko ime koje se oboma sviđa, a treći za tu odluku čekaju čas poroda. Pa ako je istina da nas ime određuje, jasno je zašto taj odabir nije lagan. Izbora je napretek - od tradicionalnih preko stranih pa do stranih koji su se toliko udomaćili na naše prostore da nikada ni ne preispitujemo njihovo podrijetlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback

No, od tolikog izbora nekad zaboravimo da nam imendanski kalendar može biti prava inspiracija. Utoliko što se često dogodi da neki ni ne znaju kad pojedina imena slave svoj imendan niti da se pojavljuju u katoličkom kalendaru.

Image
Izaberi savršeno

Najljepša strana imena za djevojčice i dječake koja su se udomaćila kod nas

Od bezbroj imena, teško je odabrati 10 po spolu, no u nastavku ti donosimo popis onih za koje mislimo da odišu posebnošću. A neka od njih nisu svakidašnja što će se svidjeti onima koji streme k originalnosti.

shimmer fallback
1/3
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.